QIKKR CONNECT tarieven

CONNECT

Start met een unieke klantbeleving op maat

€150 ex btw /maand

Eenmalige set-up fee: €1299 ex btw
Hosting €180 ex btw per jaar
  • White label solution

  • Inrichting op maat

  • Trainingsmodules

  • Email notificaties

  • CRM KOPPELING

  • Business Intelligence

Waarom QIKKR.CONNECT?

Wil jij jouw klanten een betere klantervaring bieden in een persoonlijk en beveiligd online portaal? Dan helpt QIKKR CONNECT je graag bij het creëren van die Mijn-omgeving. Hier kunnen jouw klanten, na het invoeren van hun inloggegevens, allerlei zaken regelen over hun contact met jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van persoonlijke gegevens, bekijken van facturen, volgen van online webinars en trainingen.

QIKKR CONNECT biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid een klantportaal toe te voegen aan de bedrijfswebsite of webwinkel. Deze omgeving past qua look and feel compleet bij de website en huisstijl. Dat maakt de overstap naar QIKKR CONNECT heel laagdrempelig en eenvoudig.

In de Mijn-Omgeving kan elk van jouw klanten inloggen in een persoonlijke, afgeschermde en veilige omgeving. Hierbinnen kun je ze persoonlijke documenten, trainingen, video’s en white papers vinden maar ook administratieve documenten. Daarnaast kunnen klanten hier antwoord vinden op persoonlijke vragen, die zijn kunnen stellen via het portaal en ook direct inloggen op een online training.

Een website met een klantportaal in de vorm van een Mijn-Omgeving biedt je als bedrijf vele voordelen. Zo heb je veel minder administratieve lasten: jouw klant kan zelf gemakkelijk gegevens wijzigen en opzoeken in het portaal. Bovendien kan je klant zelf producten of diensten afnemen via het persoonlijk klankportaal. Daar hoeft sales of de back-office weinig meer aan te doen. Ideaal, toch? Zowel voor jou als jouw klant. Daarmee biedt je een betere service.